|
|
|
Din bit av jorden
Del 1. Sjekk årlig mengde kjøtt som spisesSteg 2: Sammenlign forbruket med økologisk kvoteSpørsmål | Verdi | Målingsenhet |
Antall elever som er med på undersøkelsen | 15 | Antall elever |
Elevenes gjennomsnittlige kornforbruk per år | 100 | kg/år |
VurderingSpørsmål | Svar |
Samlet vurdering av klassen | ok spiser for mye |
Mulige tiltak for å oppnå et mer bærekraftig forbrukTiltak | Fordeler/ulemper |
spis mer rein elg rådyr | bruker ikke korn, de dør ut etterhvert. |
nope | |
fortsatt ingenting | |
haallllo ingenting | |
fortsatt ingenting. | |
Steg 1: Finn klassens forbrukKjøttslagKjøttslag | Ant. ganger pr år | Ant. gram pr gang | Ant. kg pr år | Kornbehov i kg pr kg kjøtt | Kornbehov i kg pr år |
Storfe | 104 | 250 | 26 | 8.5 | 221 |
Svin | 52 | 200 | 10.4 | 4.7 | 48.88 |
Rein/elg/rådyr | 104 | 300 | 31.2 | 0 | 0 |
Blandingsprodukter | 20 | 100 | 2 | 6 | 12 |
Fjørfe | 52 | 150 | 7.8 | 3 | 23.4 |
Sau/lam | 12 | 200 | 2.4 | 4 | 9.6 |
Totalt | | | 79.8 | | 314.88 |
|
|
|
|