|
|
|
HOVIS: Meteorologi/fysiske parametere
Målt | Verdi | Enhet | Metode | Merknad |
Siktdjup, gjennomsnittsverdi | 7 | m | Secchi-skive | |
Siktdjup, øvre verdi | 7 | m | Secchi-skive | |
Siktdjup, nedre verdi | 7 | m | Secchi-skive | |
Sjøtemperaturen på 30 meters djup | 5 | ºC | Termometer | |
Sjøtemperaturen på 20 meters djup | 6.5 | ºC | Termometer | |
Sjøtemperaturen på 10 meters djup | 11.5 | ºC | Termometer | |
Sjøtemperaturen på 5 meters djup | 12 | ºC | Termometer | |
Sjøtemperaturen på 1 meters djup | 13.5 | ºC | Termometer | |
Sjøtemperaturen på 0 meters djup | 15 | ºC | Termometer | |
Saliniteten (saltinnhaldet) på 10 meters djup | 16 | ‰ | Hovis Salinitet | |
Saliniteten (saltinnhaldet) på 30 meters djup | 25 | ‰ | Hovis Salinitet | |
Saliniteten (saltinnhaldet) på 5 meters djup | 13 | ‰ | Hovis Salinitet | |
Saliniteten (saltinnhaldet) på 20 meters djup | 22 | ‰ | Hovis Salinitet | |
Saliniteten (saltinnhaldet) på 1 meters djup | 8.5 | ‰ | Hovis Salinitet | |
Saliniteten (saltinnhaldet) på 0 meters djup | 6 | ‰ | Hovis Salinitet | |
Spørsmål | Svar |
Sjøens farge ? | Grønleg |
|
|
|
|