|
|
|
Din bit av jorden
Del 1. Sjekk årlig mengde kjøtt som spisesSteg 1: Finn klassens forbrukKjøttslagKjøttslag | Ant. ganger pr år | Ant. gram pr gang | Ant. kg pr år | Kornbehov i kg pr kg kjøtt | Kornbehov i kg pr år |
Storfe | 156 | 200 | 31.2 | 10 | 312 |
Svin | 52 | 175 | 9.1 | 10 | 91 |
Rein/elg/rådyr | 66 | 100 | 6.6 | 10 | 66 |
Blandingsprodukter | 104 | 150 | 15.6 | 10 | 156 |
Fjørfe | 104 | 200 | 20.8 | 10 | 208 |
Sau/lam | 2 | 100 | 0.2 | 10 | 2 |
Totalt | | | 83.5 | | 835 |
Steg 2: Sammenlign forbruket med økologisk kvoteSpørsmål | Verdi | Målingsenhet |
Antall elever som er med på undersøkelsen | 29 | Antall elever |
Elevenes gjennomsnittlige kornforbruk per år | 83.5 | kg/år |
|
|
|
|