|
|
|
Din bit av jorden
Del 1. Sjekk årlig mengde kjøtt som spisesSteg 1: Finn klassens forbrukKjøttslagKjøttslag | Ant. ganger pr år | Ant. gram pr gang | Ant. kg pr år | Kornbehov i kg pr kg kjøtt | Kornbehov i kg pr år |
Storfe | 208 | 175 | 36.4 | 10 | 364 |
Svin | 52 | 175 | 9.1 | 10 | 91 |
Rein/elg/rådyr | 0 | 0 | 0 | 10 | 0 |
Blandingsprodukter | 0 | 0 | 0 | 10 | 0 |
Fjørfe | 94 | 120 | 11.28 | 10 | 112.8 |
Sau/lam | 10 | 175 | 1.75 | 10 | 17.5 |
Totalt | | | 58.53 | | 585.3 |
Steg 2: Sammenlign forbruket med økologisk kvote
|
|
|
|