|
![](/bilder/design.ny/marg_v.gif) |
|
Din bit av jorden
Del 1. Sjekk årlig mengde kjøtt som spisesSteg 1: Finn klassens forbrukKjøttslagKjøttslag | Ant. ganger pr år | Ant. gram pr gang | Ant. kg pr år | Kornbehov i kg pr kg kjøtt |
Fjørfe | 52 | 50 | 2.6 | 3 |
Svin | 52 | 10 | 0.52 | 4.7 |
Blandingsprodukter | 13 | 50 | 0.65 | 6 |
Sau/lam | 1 | 150 | 0.15 | 4 |
Rein/elg/rådyr | 1 | 50 | 0.05 | 0 |
Storfe | 52 | 75 | 3.9 | 8.5 |
Totalt | | | 7.87 | |
Steg 2: Sammenlign forbruket med økologisk kvoteSpørsmål | Verdi | Målingsenhet |
Antall elever som er med på undersøkelsen | 1 | Antall elever |
|
|
![](/bilder/design.ny/marg_h.gif) |
|